Ce a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei, Zenaida, în ziua în care a împlinit 36 de ani: „Cel mai frumos cadou”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 01 martie 2023, 12:36

Adelina Pestrițu și-a sărbătorit ziua de naștere la începutul lunii februarie. Invitată într-o emisiune TV, vedeta a mărturisit că cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost de la fiica ei, Zenaida.

Adelina Pestrițu a împlinit recent 36 de ani. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, acolo unde a povestit ce cadou i-a făcut fiica ei, Zeny, care are patru ani.

Ce cadou a primit vedeta de la fiica ei, Zeny

Adelina Pestrițu a sărbătorit împlinirea a 36 de ani pe 2 februarie. Anul acesta nu și-a dorit o petrecere grandioasă și a preferat să se bucure de o vacanță de vis într-o stațiune exclusivistă din Alpii italieni.

În emisiunea de la Pro TV, aceasta a mărturisit că a primit o mulțime de cadouri, dar cel care a impresionat-o cel mai mult a fost cel pe care i l-a oferit de Zenaida, fetița ei. Soțul vedetei, Virgil Șteblea, a ajutat-o pe cea mică să îi scrie un mesaj înduioșător mamei ei. Pe lângă asta, cei doi au răsfățat-o cu un dar prețios, pe care a promis că îl va purta mereu la gât.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Adelina Pestrițu cu familia. „E așa cum visam!” / Foto

„Zeny mi-a făcut un cadou la 12 noaptea. Mi-a scris pe o foaie A4 că mă iubește. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Tot de la ea am primit o cruciuliță, pe care am promis că nu o voi da jos niciodată”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Totodată, vedeta a mărturisit că soțul ei îi face foarte multe cadouri fără o ocazie specială. „Florile nu lipsesc din casa noastră în nicio lună. Este un tip romantic și nu uită să vină cu flori”, a spus aceasta.

Adelina Pestrițu, secretul succesului pe Instagram. Are 1,8 milioane de urmăritori

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România. Vedeta are 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Aceasta a mărturisit că își consideră comunitatea din mediul online o a doua familie.

„Sunt oameni cu care vorbesc zilnic, bune și rele. Ei îmi sunt alături”, a spus ea.

Întrebată care este secretul succesului pe Instagram, Adelina Pestrițu a dezvăluit că în afara postărilor comerciale, care sunt planificate, nu știe ce va publica pentru că acest tip de conținut trebuie să fie în timp real de cele mai multe ori.

Citește și: Adelina Pestrițu, primele fotografii cu fiica ei, la doi ani după ce a decis să nu o mai expună în online. Cât de frumoasă s-a făcut Zenaida!

„Nu prea îmi plănuiesc lucrurile. Este vorba despre Instagram, te gândești că trebuie să fie totul acum, în timp real. Nu le pot avea pe toate așa pentru că unele sunt planificate, mai ales cele comerciale. De obicei, când plec în vacanțe, când gătesc ceva și îmi vine o idee de o poză, bună, rea, nu contează, o urc acolo pentru comunitatea mea”, a povestit Adelina Pestrițu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter