Cum arată Hilary Duff însărcinată cu cel de-al doilea copil

De Ioana Tătaru, pe
Actrița Hilary Duff și Matthew Coma se pregătesc să devină în curând fericiții părinți ai unei fetițe. Cum arată Hilary însărcintă cu cel de-al doilea copil? Vezi în galeria foto! 

Hilary Duff mai are un băiețel pe nume Luma Comrie, provenit din mariajul cu fostul soț, Mike Comrie şi se pregăteşte să aducă pe lume şi o fetiţă. Dacă pentru Hilary va fi cel de-al doilea copil, pentru partenerul ei de viaţă, Matthew Coma este primul. Din câte putem observa, actrița arată foarte bine în rolul de „graviduță”, chiar dacă a luat câteva kilograme în plus.

Filmele în care a jucat Hilary Duff au avut un succes mondial

Hilary Duff este o actriță, cântăreață și moderatoare de emisiuni TV. S-a făcut cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie McGuire de pe Disney Channel/ABC Kids. S-a implicat în industria cinematografică jucând în filme precum Western True Women ,Casper  și Soul Collector. A debutat cu melodia Santa Claus Lane, selectată pentru coloana sonoră a filmului The Santa Clause 2 și inclusă în albumul cu același nume. Ea a jucat în Agent Cody Banks după care a plecat în Italia unde a descoperit că toată lumea o cunoștea datorită muzicii ei. Printre piesele ei celebre se numără: Stranger, Sparks, So Yesterday, Reach Out sau All About You. În total, Hilary a jucat în peste 20 de filme ceea ce o face o mare actriță, mai ales că multe dintre ele au avut succes mondial.

Videoclipul „Stranger” are peste 48 de milioane de vizualizări pe Youtube

Citește și: „Îmbracă-te precum Hilary Duff”

„Cele mai recente poze cu vedetele tale preferate și copiii lor”

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Sursă video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter