Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme

De Oana Savin, pe
Gabriela Cristea a reușit să slăbească 14 kilograme după cea de a doua naștere. Prezentatoarea TV a urmat un regim, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Dacă înainte purta doar haine largi, acum Gabriela a început să poarte rochii mulate pentru a-și evidenția noua siluetă.

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu 9 luni. Deși a slăbit deja 14 kilograme, aceasta nu intenționează să se oprească aici. Îndrăgita prezentatoare urmează o dietă personalizată – are trei mese pe zi și două gustări. De asemenea, bea zilnic apă cu lămâie.

De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani”, a declarat ea pentru Libertatea.

Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii”, a explicat Gabriela Cristea.

Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-olună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”, a precizat vedeta.

De curând ea a postat pe Instagram o imagine în care apare purtând o rochie care îi evidențiază noua siluetă. În timp ce unii fani au felicitat-o pentru rezultat și pentru încrederea pe care o arată, alții au ales să o critice.

Ai picioare foarte furmoase”, „Nu este niciun Photoshop. Este forma corpului. Înatotdeauna a avut picioare și mâini subțiri. Partea de sus acum este voluminoasă pentru că alăptează. Și burta așa arată după două cezariene”, „A slăbit clar. Dar totuși zici că are un sac pe ea. Nu e cu răutate. Ești superbă, dar rochia asta este teribilă. Nu-ți pune în evidență deloc corpul și fața ta frumoasă”, au scris internauții pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter