Cum arată fratele lui Dorian Popa

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 20 noiembrie 2019, 12:40
A devenit cunoscut odată cu înființarea Trupei LaLa Band, iar acum este îndrăgit de întreaga țară. Dorian Popa a cucerit inimile multor domnișoare cu ajutorul trăsăturilor sale fizice: este înalt, musculos și are un zâmbet seducător.

Tânărul actor și cântăreț are o relație foarte bună cu mama sa, cu care a și participat la emisiunea „Asia Express”. Dar nu mulți știu că Dorian are și un frate. Artistul a postat o imagine în care apare alături de mama, dar și de fratele său, Ciprian.

Am doi băieţi. N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012 am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut. Îmi cerea mie să îi pun în legătură cu ei şi i-am spus că îmi pare rău, dar sunt bărbaţi maturi acum”, a declarat mama lui Dorian Popa.

Deși nu se văd prea des, întrucât Ciprian locuiește în Germania, cei doi frați sunt foarte apropiați.

Vezi în Galeria FOTO cum arată fratele lui Dorian.

Sursă foto: PR, PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter