Cum arată copiii regretatului Eduardo Palomo, actorul din telenovela „Inimă Sălbatică”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 16:35
Eduardo Palomo va rămâne mereu în memoria noastră cu rolul său excepțional interpretat în telenovela Inimă Sălbatică, unde a jucat alături de actrița Edith Gonzales. Cu toate că au trecut 15 ani de la moartea fulgerătoare a celui ce i-a dat viață lui Juan del Diablo, iată că amintirea sa devine nemuritoare și dăinuiește peste ani prin copiii săi.

Eduardo Palomo a murit în 2003, la vârsta de 41 de ani, ca urmare a unui infarct, în timp ce se afla cu prietenii săi la un restaurant. A lăsat în urmă o familie minunată, o soție pe care o adora și doi copii, care pe atunci aveau doar câțiva anișori.

Eduardo Palomo si Edith Gonzales in telenovela Inima Salbatica

Eduardo Palomo și Edith Gonzales în telenovela „Inimă Sălbatică”

Soția sa, Carina Ricco, o binecunoscută compozitoare, actriță și compozitoare nu a reușit niciodată să-și mai refacă viața sentimentală, șocul suferit fiind mult prea mare și aceasta preferând să se dedice în totalitate creșterii copiilor.Cu toate că, după 8 ani de la moartea lui Eduardo Palomo, a încercat să aibă o relație  cu un artist mai puțin cunoscut la noi pe nume Leonardo de Lozzano, la doar câteva luni cei doi și-au spus adio.

Atunci când s-a întâmplat tragedia, nu-mi doream să merg mai departe și mă agățam de fiecare vis și de fiecare amintire cu Slăbănogul (așa îl alinta pe Eduardo Palomo). Atunci mi-am zis că trebuie să continui pentru copii.” – declara Carina Rico în 2007 pentru revista People en Espaniol. Carina s-a dedicat muzicii și a scos mai multe albume care, spunea aceasta, au ajutat-o să se vindece de durerea profundă și să-și mai aline dorul.

Eduardo Palomo si copiii sai

Eduardo Palomo are doi copii care îi calcă întocmai pe urme, Fiona Alexa, în vârstă de 20 de ani, și Luca, de 18 ani. În timp ce fiica regretatului Eduardo Palomo a devenit actriță și chiar a jucat serialul „Gossip Girl Acapulco”, Luca s-a îndreptat către muzică și cântă într-o trupă rock.

Fiona si Luca, copiii lui Eduardo Palomo

Fiona și Luca, copiii lui Eduardo Palomo

Ceea ce este fascinant și nu poate fi trecut cu vederea este asemănarea incredibilă a lui Luca cu tatăl său, Eduardo Palomo, cu atât mai mult cu cât tânărul și-a lăsat plete. Fiona a declarat în 2013 că rolul din serial l-a jucat în memoria tatălui său, cu toate că până atunci nu găsise puterea și curajul să urmărească nicio telenovelă în care a jucat regretatul actor.

Pe data de 13 mai anul acesta Eduardo Palomo ar fi împlinit 56 de ani, ocazie cu care Carina Ricco a scris pe contul său de Instagram un mesaj emoționant: „Slăbănogule, indiferent unde ești astăzi și încotro s-a îndreptat drumul tău, ne este dor de tine și vei rămâne la fel de iubit și viu în inimile tuturor care am avut onoarea de a te cunoaște. Arta și iubirea ta pentru oameni continuă să călătorească pe această planetă. Te iubim! Fie ca iubirea noastră să-ți fie călăuză pe drumul tău!”

Citește și – A învins cancerul și nu se mai vopsește. Cum arată Edith Gonzalez cu părul cărunt

Citește și – În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter