Cum arată azi Fernando Carrillo, actorul din telenovelele „Rosalinda” și „Maria Isabel”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 septembrie 2018, 19:33
Cu siguranță, toată lumea și-l amintește pe Fernando Carrillo, actorul care a cucerit inimile tuturor cu rolurile sale din telenovelele "Rosalinda", unde a jucat alături de Thalia, și "Maria Isabel", unde a jucat alături de Adela Noriega, dar și din "Siempre te amare" (Te voi iubi mereu), alături de Laura Flores, probabil una dintre telenovelele care a șocat mult la vremea respectivă având în vedere că protagonistul, întocmai Fernando Carrillo, moare și finalul, de obicei vesel și optimist, se transformă într-unul tragic.

Ei bine, cu toate că au trecut 20 de ani de când făcea furori pe micile ecrane, îndrăgitul actor, chiar dacă a îmbătrânit, a rămas la fel de carismatic și seducător.

Fernando Carrillo

 

Fernando Carrillo are în prezent 52 de ani și un fizic de invidiat căruia în continuare îi acordă toată atenția necesară. Actorul este pasionat de sport, fotbal și scufundări și încearcă să se mențină în formă printr-un stil de viață activ, fiind și acum unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea telenovelelor.

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea

Fernando Carrillo

Născut în Venezuela, Fernando Carrillo și-a petrecut copilăria în Anglia, însă după ce a devenit major s-a întors pe meleagurile natale și a devenit actor. Colaborarea cu Telemundo nu a durat prea mult, actorul fiind dat afară din televiziune în urma unor scandaluri. Prin urmare, Fernando s-a mutat în Los Angeles pentru a-și încerca, fără succes însă, norocul în cinematografia americană.

Fernando Carrillo

Citește și – Îl mai ştii pe Saul Lisazo? Cum arată astăzi sex-simbolul telenovelelor

Fernando Carrillo a fost unul dintre actorii care s-a confruntat cu dependența de droguri, însă a reușit să-i facă față acelei perioade. Pe de altă parte, Fernando Carrillo și-a construit în paralel și o carieră muzicală, acesta afirmând că: „În realitate eu sunt un artist, un muzician prins într-un cor de actor.”

Fernando Carrillo

Nici în viața personală nu i-a surâs prea mult norocul, Fernando Carrillo divorțând în 1994, după doar patru ani de mariaj, de Catherine Fulop, o actriță de telenovele din Venezuela căreia i-a fost infidel în repetate rânduri. Ulterior, actorul s-a recăsătorit cu o tânără pe nume Margiolis Ramos și a devenit tatăl unui băiețel în vârstă de 9 ani. Nici de această dată mariajul nu a funcționat și cei doi s-au despărțit cu scandal, acuzându-se reciproc în instanță.

Fernando Carrillo

De câțiva ani, aceștia dispută custodia copilului, însă verdictul nu a fost dat în favoarea lui Fernando, iar în urmă cu câteva luni actorul a anunțat în mod public că se retrage și renunță să mai lupte pentru fiul său, dar că îl așteptă să împlinească 18 ani pentru a se reapropia de el.

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Fernando Carrillo

Fernando Carrillo a intrat din nou în atenția presei după ce la începutul acestei luni a făcut dezvăluiri despre fostele sale partenere de film, Thalia și Adela Noriega: „Am întrebat-o pe Adela când eram în avion și veneam din Europa în Mexic, imediat după filmările telenovelei Maria Isabel, dacă este adevărat că are un copil cu fostul președinte al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari. Mi-a răspuns: ‘Fer, cum să ascund un copil?’. O ador! O iubesc! Este draga mea, Maria Isabel. Așa este ea, este misterioasă, este frumoasă și țin mult la ea. Ne salutăm mereu pe Twitter, însă nu știu unde locuiește. Referitor la copil, cred că au fost niște zvonuri și atât, la fel cum a fost și în cazul Thaliei, când s-a spus că și-a scos coastele.”

Fernando Carrillo

Totul a început în luna iulie când, în urma unei postări de pe Instagram, actorul a lăsat să se înțeleagă că a avut o relație cu Adela Noriega în timpul filmărilor pentru telenovela Maria Isabel, astfel confirmând zvonuri vechi de 20 de ani: „Să vă mărturisesc ceva? Această fată mi-a furat inima în urmă cu 20 de ani, atunci când filmam pentru telenovela Maria Isabel, în 1998. Indiferent unde ești acum, îți trimit un sărut, frumoasa și iubita mea, Adela Noriega.” – a scris Fernando Carrillo la o fotografie cu o secvență din telenovela în care au jucat împreună.

Citește și – Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Citește și – Ce s-a întâmplat cu Fernando Colunga? Actorul a dispărut de 2 ani din peisajul monden

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter