Cum arată avionul de lux cu care călătorește Anamaria Prodan VIDEO

De Oana Savin, pe
Anamaria Prodan a decis să le arate admiratorilor ei de pe Instagram cum arată avionul luxos cu care călătorește. Aceasta a postat un filmuleț în care apare alături de fiul ei, Bebeto. Imediat, internauții au remarcat condițiile de lux în care zboară vedeta.

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, Anamaria a povestit că îi place să viziteze Emiratele Arabe și că și-a achiziționat deja o casă și un apartament în Dubai și Abu Dhabi.

 

View this post on Instagram

 

#loveyouguys❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

„Acum stau și în Dubai.  Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea cobor direct în mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis. E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos. Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns”, a spus ea.

Prodan a povestit și cum decurge o zi din viața ei atunci când se află în Dubai.

Încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat. La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală – că el vine la 3 – şi apoi mă duc la mall cu prietenele„, a dezvăluit impresara.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter