Cum arată asistenta TV Ramona Olaru nemachiată?

De Unica.ro, pe

Din ce în ce mai des, vedetele se arată publicului lor fără machiaj. Lasă deoparte complexele și frica de a fi criticate și se fotografiază sau filmează nemachiate.

Cum arată asistenta TV Ramona Olaru fără pic de machiaj?

Printre aceste vedete se numără și asistenta TV Ramona Olaru. Înainte de a intra în direct în cadrul matinalului Neața cu Răzvan și Dani, Ramona își realizează singură machiajul.

În dimineața aceasta, vedeta TV a realizat un scurt tutorial. Rutina ei a inclus trei produse noi pe care și-a propus să le testeze. Nu este prima dată când se afișează fără machiaj, însă.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Ocazional, printre numeroasele imagini cu make-up-ul generos de TV, Ramona strecoară câte un selfie fără machiaj. „Ești de 100 de ori mai frumoasă fără machiaj! ;

Ești adorabilă! ; Ești foarte frumoasă!! ; Ce drăguță ești fără make-up! ❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la aceste fotografii.

Norocul pare că nu-i surâde și în dragoste

Ramona și fostul ei iubit, Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza, s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni, iar, în vara anului trecut Ramona confirma că s-a separat de soțul ei, Bogdan Olaru.

Ramona și Bogdan au format un cuplu timp de 5 ani. Decizia a fost luată în urma mai multor încercări de reechilibrare a relației dintre cei doi. „Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia.

A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța.

Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit atunci surse din anturajul Ramonei, pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel, replică la adresa lui Dan Bittman după ce s-a declarat revoltat de noile restricții

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter