Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 17:46
Arturo Peniche este unul dintre actorii de telenovele care nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind cunoscut publicului din România grație rolurilor sale din nenumărate telenovele, atât ca protagonist, cât și ca personaj secundar. "Maria Mercedes", "Emperatriz", "Victoria", "Maria Jose", "Alborada", "Intrusa", "Contra viento y marea", "En el nombre del amor", sunt doar câteva din telenovelele în care l-am putut admira de-a lungul timpului. 

Arturo Peniche se poate mândri că a jucat alături de cele mai mari actrițe din lumea telenovelelor: Thalia, Gabriela Spanic, Leticia Calderon, Lucero, Edith Gonzales, Victoria Ruffo, Laura Flores și lista poate continua. Thalia, de altfel, a declarat că Arturo Peniche este actorul care sărută cel mai bine, cei doi având, de altfel, și peripeții la acest capitol.

arturo peniche si thalia in maria mercedes

Pe vremea când cei doi filmau telenovela Maria Mercedes, cu peste 25 de ani în urmă, Thalia mânca deseori fructe de mare cu usturoi și nu de puține ori urmau să filmeze scene în care se sărutau. Prin urmare, Arturo a povestit anul trecut că pentru a se răzbuna a mâncat și el ceapă și apoi a sărutat-o, iar din acel moment, Thalia și-a schimbat meniul.

Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!

Arturo Peniche a împlinit 56 de ani și se poate mândri cu o familie minunată, fiind unul dintre puținii actori care au reușit să treacă proba timpului la capitolul căsătorie. Arturo Peniche este căsătorit cu aceași femeie de 35 de ani, pe nume Gaby Ortiz, și au împreună doi copii, amândoi actori de telenovelă deja consacrați în Mexic.

arturo peniche si sotia sa

Arturo Peniche și soția sa, Gaby Ortiz

Pentru Arturo Peniche, anul 2016 a fost un an excelent. Actorul a devenit bunic, fiica sa cea mare, Khiabet, născând un băiețel, iar fiul său, Brandon, 32 de ani, căsătorindu-se cu aleasa inimii sale.

arturo peniche si familia

Arturo Peniche și familia

Povestind despre secretele căsniciei sale trainice, Arturo Peniche a mărturisit că a știut din prima clipă că Gaby este jumătatea lui și a cerut-o în căsătorie încă din primele luni de relație. Cum era de așteptat, aceasta l-a refuzat pe motiv că nu-l cunoaște suficient de bine. Însă, Arturo a insistat și după trei încercări eșuate, Gaby a fost cea care l-a cerut de soț. După opt luni de la prima întâlnire cei doi au ajuns la altar.

Arturo Peniche in ziua nuntii 21 ani

Arturo Peniche, 21 ani, în ziua nunții cu Gaby Ortiz, 20 ani – captură video

Pentru că nu au avut timp să facă pregătirile, Gaby s-a căsătorit în rochia de mireasă pe care a purtat-o mama lui Arturo. Cu toate că nimeni nu le dădea crezare, iată că cei doi au avut parte de un mariaj exemplar. Arturo a declarat la un moment dat că a avut ocazia să-și înșele soția, însă i-a fost rușine să facă acest pas și respectul față de relația lor perfectă l-a oprit.

Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!

Dar viața actorului nu a fost tot timpul roz, ci a avut și câteva perioade mai sensibile. În anul 2003, fratele actorului, Flavio Peniche, a fost condamnat la închisoare fiind găsit vinovat de uciderea din culpă a unui cascador pe platourile de filmare. Acesta a tras cu un pistol către un coleg de platou fără să știe că era încărcat cu gloanțe adevărate. Abia anul trecut a fost eliberat din închisoare și familia s-a reîntregit.Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!

Pe de altă parte, tot anul trecut, nepotul lui Arturo, pe nume Carlos Peniche, de asemenea, actor cunoscut în Mexic, a ajuns în stradă la propriu după ce soția sa i-a furat toată averea și s-a luptat cu o cumplită depresie. Abia după un an a reușit să fie salvat de familie și reabilitat.

Citește și – Îi știi din telenovele, iar în viața reală sunt soț și soție. Cum arată astăzi Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina

Citește și – În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter