Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. „Lucrurile sunt destul de simple”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 august 2021, 17:38

Andreea Esca a slăbit recent 6 kilograme. Într-un interviu oferit website-ului Click!, prezentatoarea Pro TV a spus ce dietă a urmat. Din anul 2000, Andreea este căsătorită cu arhitectul și omul de afaceri Alexandre Eram (51 de ani). Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (20 de ani) și Aris (17 ani).

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. „Lucrurile sunt destul de simple”

În prezent, Andreea Esca are 58 de kilograme, dar își dorește să ajungă la 57. „La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine”, a spus.

„Am ținut dietă. Am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut.

Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a explicat.

„Nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți. Pentru că sunt gustoase, vrei să mănânci carne cu cartofi.

Citește și:

Andreea Esca este copia fidelă a bunicii sale, Margot

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

Fotografii nemaivăzute cu Andreea Esca din adolescență

Nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar, dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot”, a continuat.

„Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri. Și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă.

O felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine. Mie îmi place pâinea foarte mult. Nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a mai spus.

„Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți. Să știți că, dacă o veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea.

Și, bonus, să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza și un pic de atenție la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operațiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecție”, mai spunea Andreea Esca în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter