Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relația cu Adrian Brâncoveanu?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 ianuarie 2021, 15:54

La sfârșitul anului trecut, Andreea Marin a împlini 46 de ani, iar fiica ei, Ana Violeta, 13. Adolescenta este fiica prezentatoarei TV din mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

De mai bine de patru ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia. Perechea locuiește împreună. Andreea, Adrian și Violeta au petrecut sărbătorile acasă.

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relația cu Adrian Brâncoveanu?

„Sărbătorile de iarnă, prin tradiție, sunt acasă pentru noi. Cu zilele noastre de naștere la o săptămână distanță și urmate imediat de Crăciun, fiecare final de an e o bucurie”, a mărturisit prezentatoarea TV pentru Click! pentru femei.

În cadrul aceluiași interviu, întrebată dacă se mai vede pășind spre altar, Andreea a răspuns: „Nu exclud nimic. Viața mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc și nu pun pe o experiență prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul”.

„Mi-am redescoperit feminitatea. M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat și m-a ajutat să mă înțeleg mult mai profund”, a mai spus Andreea după ce a fost întrebată cum a schimbat-o relația cu Adrian.

Își mai dorește copii?

„E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars, potrivit website-ului Spynews.ro.

Într-o intervenție în emisiunea La Măruță, partenerul de viață al Andreei a mai spus: „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

„Considerăm că nu e o întâmplare. Ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, a mai spus atunci Andreea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce carieră își dorește fiica Andreei Marin să urmeze? „M-am mirat, o noutate absolută”

EXCLUSIV! Interviu cu Andreea Marin: „Nici gând să rămâi în memoria publicului cu bârfe și scandaluri”

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter