Cum a revenit Lili Sandu la greutatea de dinaintea sarcinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 martie 2021, 14:15

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Lili Sandu (41 de ani) a vorbit despre noul ei rol de mamă, dar și despre cum a reușit să ajungă la silueta dinaintea sarcinii.

Cum a revenit Lili Sandu la kg dinaintea sarcinii?

Lili a devenit mama unui fiu, Thomas Jay Cristian, în luna august a anului trecut. „Este foarte greu. Dar, pe cât de greu este, pe atât de ofertant și incredibil de frumos este [de asemenea].

Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El e și un copil iubibil. E foarte drăguț și liniștit. Acum nu prea mai doarme cum dormea înainte, dar nu pot să mă plâng.

De vreo trei ori pe noapte se trezește pentru a mânca. Viața de mămică mă prinde și mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult. S-a întâmplat cum a vrut Dumnezeu.

La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. (…) Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la cap cu modul meu de viață sănătos. (…)

Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat, să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez.

Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 de kg. Eram destul de solidă, dar drăguță. Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, a declarat Lili, care este adepta unui stil de viață activ.

Lili, speriată din cauza primei temperaturi a fiului ei

Intrat virtual în direct, Silviu Țolu, logodnicul lui Lili, a dezvăluit că i-a fost teamă inițial să-și ia fiul în brațe, dar că acum îl „învârte, face avion” și că micuțului îi place foarte mult.

„Ne-am temut de Crăciun când a avut temperatură”, a mai spus Silviu. „A fost crunt. Prima lui temperatură a fost ceva ce nu mi-aș mai dori în viața vieții mele. A trebuit să ne internăm vreo două trei zile”, a completat Lili.

În finalul interviului, Lili a vorbit despre ședința foto pe care ea, Silviu și fiul lor Thomas au făcut-o pentru revista Unica. A spus că fotografiile îi sunt foarte dragi.

Foto: Instagram

Citește și:

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter