Cum a reacționat Irina Columbeanu când a aflat că tatăl ei are COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 16:13

Irinel Columbeanu (64 de ani) a avut COVID-19. La scurt timp după contractarea virusului SARS-CoV-2, fostul afacerist a fost internat de urgență în spital.

Cum a reacționat Irina Columbeanu când a aflat că tatăl ei are COVID-19

„Confirm! Baftă unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat. Până la urmă, soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de COVID-19, ceea ce, din punct de vedere al imunității, se consideră a avea același efect”, a spus Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.

„Virusul există și este foarte pervers și înșelător. Noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a mai spus atunci. Recent, pentru Fanatik, Irinel a dezvăluit cum a reacționat fiica lui, Irina Columbeanu, când a aflat că tatăl ei avea COVID-19.

Irina este fiica fostului afacerist din mariajul lui cu Monica Gabor (33 de ani). Părinții Irinei s-au separat în anul 2011, după aproape 5 ani de mariaj. Fosta pereche s-a căsătorit în iulie 2006. Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia. Acum însă, Irina locuiește cu mama ei în SUA.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Ce a publicat modelul în mediul online

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

„I-am povestit din prima seară exact cum s-a întâmplat. Comunicând și cu imagine (n.red.: video) pe Face Time am avut ocazia să îi arăt și cum arată spitalul. Ba, la un moment dat, chiar și din asistentele îmbrăcate toate în costumul de protecție. Cred că deschiderea mea și faptul că a putut singură să constate că eram bine îngrijit i-a domolit îngrijorarea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

„Starea de sănătate este bună. (…) Episoadele curente de activitate mai intensă urmate de senzație de oboseală sunt din ce în ce mai scurte și mai rare. Cât privește starea de spirit, ea este aceeași ca și înaintea acestui episod, adică bună”, a mai spus Irinel pentru aceeași sursă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter