Cu cine se iubeste Ștefan Stan. Artistul se pregătește de însurătoare

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 februarie 2018, 14:34
Ștefan Stan are planuri mari pentru viitor și chiar își dorește să renunțe la burlăcie și să se așeze la casa lui, cu acte-n regulă. După îndelungi peripeții amoroase, artistul a devenit extrem de discret cu  viața sa personală și a ales să-și țină iubita ascunsă de ochii presei și ai curioșilor.  Și totuși...

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României a ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale ziarelor datorită relației cu năbădăi pe care a avut-o cu Andreea Mantea, însă de atunci au trecut câțiva ani buni. A fost o iubire pătimașă între cei doi, presărată cu declarații siropoase și cuvinte acide, cu împăcări și despărțiri dramatice, însă, într-un final au decis să pună punct confruntării amoroase și rămână prieteni.

Stefan Stan si Andreea Mantea

După ce sentimentele pentru Andreea Mantea s-au evaporat, Ștefan Stan s-a afișat îndrăgostit până peste urechi de Diana Neacșu, femeia care a fost la un pas de a-l face tătic pentru prima oară. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina în 2014 și ușor, ușor relația celor doi s-a răcit, astfel că, un an mai târziu, și-au spus adio.

Stefan Stan

Un Don Juan autohton, așa cum a fost numit de presă la un moment dat, Ștefan Stan, s-a consolat cu timpul și iată că a îndrăznit să-și deschidă, din nou, sufletul. De data asta, însă, artistul a ales discreția totală. Cu toate că a recunoscut că are o relație serioasă și chiar că se gândește la căsătorie, Ștefan Stan, în vârstă de 40 de ani, nu a vrut să-i dezvăluie identitatea iubitei sale și nici alte amănunte, însă, parcă pe furiș de presă, acesta mai scapă câte o fotografie pe rețelele de socializare în care o sărută cu foc.

Stefan Stan si Cristina Bianca

Iubita actuală a lui Ștefan Stan este o foarte tânără domnișoară, frumoasă, cochetă și extrem de familiarizată cu fotografia, pe nume Cristina Bianca.

Iubita lui Stefan Stan, Bianca Cristina

Ștefan Stan a publicat o imagine cu aceasta pe contul său de Facebook și putem susține că, sub masca unui titlu de piesă, artistul și-a mărturisit sentimentele: Iubirea mea secretă. 

Notăm că Raluca și Denisa, fetele de la Bambi, au lansat pe 15 februarie piesa „Iubirea mea secretă”, iar Ștefan Stan a fost invitat de onoare al evenimentului.

Cât despre nuntă, acesta a mărturisit că și-a proiectat deja marele eveniment în imaginație și se simte pregătit să facă pasul cel mare: „Mă pregătesc de însurătoare într-un an, doi, trei, cine știe. Eu m-am pregătit. Au apărut ceva fotografii cu actuala mea iubită, sper să fie forever, dar nu se știe niciodată. Nunta mea va fi o nuntă foarte discretă, unde nu va avea acces absolut nimeni din presă. Va fi o nuntă, nu știu dacă atipică, dar fără dress code, ceva foarte lejer, într-o locație foarte lejeră și foarte exclusivistă zic eu. Va fi totul despre bucuria de a-l vedea în sfârșit pe Ștefan Stan căsătorit. Deși nimeni nu crede lucrul ăsta, sper ca într-o bună zi să-i contrazic pe toți și să o fac” – a declarat Ștefan Stan pentru Libertatea.

Citește și – Andreea Mantea, asortată cu fiul său. Ce mare a crescut David

Citește și – Iubitul Elenei Udrea, prima declarație despre faptul că va deveni tată

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter