Andreea Mantea s-a pozat complet nemachiată, după ce s-a luptat cu acneea. Cum arată tenul vedetei Kanal D acum

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 15:11

Andreea Mantea s-a luptat multă vreme cu acneea, dar a reușit să găsească remedii pentru această afecțiune. Recent, prezentatoarea TV s-a pozat complet nemachiată. Iată cum arată tenul vedetei Kanal D acum.

Andreea Mantea, 36 de ani, a povestit în urmă cu mai mult timp că a trecut printr-o perioadă cumplită din cauza acneei. După ce a încercat tot felul de tratamente, aceasta a găsit un remediu eficient și a reușit să scape de problemă.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre lupta cu acneea

Vedeta Kanal D a publicat atunci câteva imagini cu ea, în care fața îi era invadată de coșuri. Aceasta a povestit că acneea a apărut în urma unor probleme hormonale. Andreea Mantea a dezvăluit că a trecut prin clipe de coșmar din cauza simptomele provocate de aceasta.

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. A fost o perioadă cruntă din viața mea”, a spus Andreea Mantea într-un vlog publicat pe canalul ei de YouTube.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că tratamentul care a găsit într-un final un tratament care a dat roade. Aceasta a folosit printre altele și un ser cicatrizant, un antiiflamator pe bază de arnică, niacinamidă, cinamidă și un complex de vitamine B, A și H. La final, Andreea Mantea își ungea fața cu o cremă pe bază de miere de manuka, pentru cicatrizare și pentru calmarea inflamațiilor.

Citește și: Andreea Mantea, despre provocările unei vieți publice: „Am suferit enorm”

Vedeta s-a pozat complet nemachiată. Cum arată tenul prezentoarei TV acum

Pe contul său de Instagram, Andreea Mantea a povestit că a renunțat la cremele scumpe, iar de un an folosește o gamă de produse de îngrijire a feței mai accesibilă ca preț și cu o etichetă mai curată. Acestea conțin retinol, vitamina C și factor de protecție. De asemenea, în componență au extracte naturale din alge marine.

Citește și: Lucy Liu, secretul unui ten impecabil la 54 de ani. Actrița are o rutină de îngrijire simplă: „Nu fac niciodată tratamente faciale”

„Am încetat să mai arunc banii pe brand-uri, am căutat să folosesc produse cât mai curate, cât mai sănătoase. Fără plasticuri, nemodificate genetic, fără metale grele și fără E-uri care să îmi dăuneze. (…) Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”, susține Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter