Cu cine se iubește Andreea Mantea de 5 ani: „Și el lucrează în televiziune”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 11:55
Andreea Mantea are o relație de cinci ani de zile, însă prezentatoarea de televiziune a reușit să fie foarte discretă cu viața sa personală și nu a lăsat nimic la vedere, ba fanii chiar credeau că sunt șanse de împăcare cu Cristian Mitrea. 

Andreea Mantea a avut o relație cu Cristi Mitrea, tatăl fiului său, David, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor la Burlăcița, însă cei doi păstrează o legătură apropiată de dragul copilului. De când s-au despărțit, prezentatoarea Kanal D nu s-a mai afișat cu alt bărbat, însă se pare că are o relație de aproape 5 ani de zile cu un coleg de breaslă: Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.” –  au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

De curând, pe degetul Andreei Mantea a apărut un inel, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva prezentatoarea de la Kanal D a fost cerută în căsătorie. Rămâne de văzut dacă bat clopotele de nuntă sau nu: Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă!

Citește și Victoria Răileanu a divorțat: „Am rămas foarte buni prieteni”

Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Citește și Gabriela Cristea, despre întoarcerea în televiziune: ”Să scoată bani dacă vor oameni profesioniști”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter