Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

De Unica.ro, pe

Recent, invitați în platoul emisiunii TV La Măruță, Lora (38 de ani) și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au răspuns la o serie de întrebări picante la propriu

Cătălin i-a provocat să răspundă mai multor întrebări și să le citească sau, dacă nu-și doresc să le citească, să mănânce picant. Ionuț a citit o singură întrebare, „Care este bărbatul din showbiz care te-a enervat pentru că i-a făcut avansuri Lorei?”. Răspunsul lui a fost „Nick Rădoi”.

„Nu m-a enervat, dar m-a enervat cumva. Eram la un eveniment și nu a venit el să facă poza cu Lora, a trimis un înaintaș, avea un aghiotant pe lângă el, de parcă, știi, domne, rangul”, a completat.

N-a mai citit nicio altă întrebare. Celelalte răspunsuri ale lui au fost: „Laura; Alina Pușcău; petite, broscuță țestoasă și drinky, drinky; nervi, nervozitate, nerăbdare și paranoia”.

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

La prima ei întrebare/provocare, „Descrie-o pe Doinița Oancea în trei cuvinte”, Lora a răspuns: „Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”.

La a doua întrebare, „Ce bărbat din showbiz ți-a făcut avansuri fără ca presa să afle?”, Lora a răspuns: „Iulian Moga”.

„N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a completat artista.

La a treia întrebare, „Faci un videoclip care conține săruturi fierbinți și trebuie să alegi un partener din showbiz. În afară de Ghenu, pe cine alegi?”, Lora a răspuns: „Connect-R, Randi, îți mai pot spune”.

La a patra întrebare/provocare, „Numește trei cântăreți români care nu au voce”, Lora a răspuns: „Selly, Vulpița și Abi Talent”. „Nu de inteligență vorbim pentru că Selly este unul dintre cei mai smart oameni pe care i-am cunoscut. I-am pus la cântăreți, au fost în trending.”

La ultima întrebare, „ce o deranjează la Ghenu”, Lora a admis că nu-i place la partenerul ei că este „pofticios, orgolios și nervos în trafic”.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Deși sunt logodiți de o bună perioadă de timp, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu.

Foto: Instagram

Citește și:

Karmen, despre depresia post-natală: „Simțeam ceva copleșitor ce nu știam cum să controlez”

Alina Laufer a aflat sexul gemenilor. Vedeta și soțul ei sunt în culmea fericirii

Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter