Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Gherghe. „Așa ceva nu am experimentat niciodată”

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (44 de ani) se confruntă cu o problemă de sănătate din cauza căreia a ajuns la spital. Jurnalista se simte mai bine în prezent, însă este nevoită să ia o pauză de la condus și îi este interzis să facă mișcări bruște. Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, s-au căsătorit civil în aprilie 2017. Cuplul are împreună doi copii, Ana Georgiana (4 ani) și Vlad Ioan (2 ani).

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Gherghe. „Așa ceva nu am experimentat niciodată”

„Totul a început în vacanță, când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Eu sunt anemică de când mă știu și sunt, cumva, obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic, nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală. De dimineață, am chemat medicul hotelului”, a povestit Simona Gherghe, potrivit Spynews.

„Mi-a făcut o perfuzie, pentru amețeală, și mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară, au continuat aceste senzații de amețeli. Am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL. Mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema. Dacă se deplasează, îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV în mediul online.

Otoliții sunt microcristale de carbonat de calciu plasate în ureche, responsabile cu menținerea echilibrului. Amețeala apare în momentul în care acești otoliți nu mai informează corect creierul despre poziția capului și a gâtului și nici despre mișcările acestora.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

Simona tocmai a revenit în țară din Dubai. „Prima dată am zis să fie Poiana Brașov. Apoi, din lipsă de zăpadă, la început de ianuarie, ne-am orientat spre Sinaia. Doar că acolo… viscol și temperaturi de -10 grade, deloc bune pentru schi, mai ales pentru copii. Schiul trebuie să fie o plăcere, nu un chin. Am mai analizat Straja sau Păltiniș, dar și aici temperaturile îmi dădeau mult cu minus. Așa că, de panică, am luat bilete de avion pentru Dubai”, a povestit jurnalista pe Instagram.

„Ne-am testat toți, am ales hotelul și… așa s-a născut prima noastră vacanță la cald, iarna. Copiii au fost mega încântați, au înotat cu un delfin, s-au jucat în parcul acvatic la tobogane, au făcut plajă și baie-n mare, s-a lăsat cu multe tantrumuri de la oboseală, am sărit peste somnul de prânz, au mâncat multe paste, pizza, fructe și înghețată”, a continuat.

„A fost neașteptat de frumos, ne-am întors obosiți (mai ales noi, părinții), dar fericiți că ne-am descurcat perfect în patru. E gata vacanța, acum sper să mai prindem câte o zi la schi, în weekenduri. Și visăm la următoarea!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter