Cu câți bani a plecat acasă Vica Blochina, după eliminarea de la Survivor România 2023

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 11:36

Vica Blochina a spus „Adio!” emisiunii Survivor România 2023. Vedeta a fost eliminată din competiția de la PRO TV, după 4 săptămâni în care a luptat pentru echipa „Războinicilor”.

Vica Blochina intrase în cursa de eliminare, alături de DOC și Ada. În urma voturilor, ea a fost eliminată din reality-show.

Vica Blochina, eliminată de la Survivor România 2023

Vica Blochina și-a petrecut ultimele patru săptămâni în Republica Dominicană, alături de ceilalți concurenți ai emisiunii Survivor România 2023.

Odată cu eliminarea din competiție, vedeta ar fi primit din partea emisiunii și o sumă considerabilă de bani, potrivit informațiilor cancan.ro.

Vica Blochina ar fi fost plătită, săptămânal, cu suma de 3.000 de euro. Astfel, după cele patru săptămâni în show-ul de la PRO TV, vedeta a încasat suma de 12.000 de euro.

Citește și: Tensiuni la Survivor România 2023. Kamara îi ia apărarea Vicăi, jignită de Alin Chirilă: „E rușinos!”

Prima reacție a Vicăi Blochina, după eliminare

Vica Blochina a mărturisit imediat după verdict că pentru ea a fost o adevărată provocare să facă față probelor și traiului de la Survivor România 2023. Spune că și-a dorit extrem de mult ca Ada să continue competiția și că reality-showul este un concurs extrem de dificil.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a mărturisit Vica Blochina.

Citește și: Vica Blochina a leșinat la Survivor România: „Vreau să plec acasă”. Anunțul făcut de Daniel Pavel / Video

Într-una dintre edițiile anterioare ale emisiunii, Vica Blochina a trecut prin momente grele, din cauza epuizării.

Oboseala și lipsa hranei și-au pus amprenta asupra vedetei. Și-a pierdut cunoștința în timpul unei probe la Survivor România și a avut nevoie de ajutorul colegilor din echipa Faimoșilor pentru a ajunge la ambulanță.

„Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”, a spus atunci vedeta.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter