Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:34

Actorul Denis Ștefan (44 de ani) și soția lui, „bebelușa” Cristina Ștefan (29 de ani), vor deveni părinți pentru a doua oară. Perechea mai are împreună o fiică, Delia, în vârstă de 7 ani. În mediul online, Cristina a oferit mai multe detalii despre primul trimestru al celei de-a doua sarcini.

„Sunt însărcinată în 16 săptămâni. Am trecut de primul trimestru. Mă simt ok acum. Primul trimestru a fost destul de dificil. M-am simțit destul de rău, ciudat. Am avut grețuri, am avut dureri de cap, am avut dureri de burtă”, a dezvăluit dansatoarea.

Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

„Nu am suportat și încă nu suport anumite mirosuri. A fost cu foarte mari emoții. Față de prima sarcină, wow, a doua este total diferită, în cazul meu. În primul rând, burtica s-a văzut mult, mult mai repede. La sarcina cu Delia, cred că abia la 5-6 luni puteai să observi, să vezi, dacă te uitai cu atenție. Atunci n-am avut niciun simptom, mi-aduceam aminte că sunt însărcinată doar dacă mă uitam la burtă, în rest a fost totul wow, perfect”, a continuat Cristina.

„Am avut emoții, stări de anxietate, nu știam cum să gestionez că mă simțeam rău. Analizele, morfologia, ecografiile arată că bebelușul este bine. Stările de rău s-au mai dus. Acum pot mânca, nu mai am acele grețuri. Nu am suportat și nu suport mirosul de cafea. Nu știu ce se întâmplă, nu eram o mare băutoare de cafea, dar savuram una pe zi, acum nu mai pot. Mă simt mult mai obosită și simt totul mult mai intens”, a completat.

Citește și:

Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

„Legat de alimentație, încerc să mențin un echilibru, chiar dacă sunt gurmandă, nu mai mănânc chiar orice, am o limită. Încerc să mănânc alimente sănătoase, legume, fructe. Am mâncat multe alimente acre, iaurturi, oțet, tot ce e sărat. La un singur lucru pot să spun că poftesc, acel lucru este înghețata. Eu nu eram fană, acum aș mânca caserole întregi. Mișcare fac. Merg la emisiune și o să o fac până în luna iunie pentru că mă simt bine, pentru că pot. Acum am 4 kg în plus. Mai mult burtica, în rest sunt la fel. Am gena foarte bună”, a mai dezvăluit bebelușa.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții fiicei lor Delia.

Cristina a întregit echipa Cronicii Cârcotașilor în anul 2008, când s-a alăturat emisiunii TV în calitate de „bebelușă”. În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București.

„Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea. Până în luna iunie mi-am propus să merg pentru că doctorul a zis că e ok”, a mai spus în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter