Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit după 10 ani de relație

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 16:00

Cristina Cioran (39 de ani) și Traian Văduva (44 de ani) nu mai formează un cuplu. „Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran, pentru Impact.ro.

Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit după 10 ani de relație

Până la acest moment, motivul despărțirii este neclar. Potrivit Playtech.ro, perechea se logodise la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina. „Dragostea nu are granițe, ca atare nu e nevoie de acte.

Ne-am cunoscut în Centrul Vechi și ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător și abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori”, spunea Cristina în trecut.

„E o relație mișto, cu tot felul de urcușuri și coborâșuri că na, nu suntem perfecți, dar într-un fel e mai bine așa. Decât să te prefaci o viață și când nu mai poți să o iei razna, mai bine o relație unde totul să fie foarte sincer.

[O relație în care] lucrurile care deranjează [să fie] spuse pe nume”, mai spunea Cristina Cioran într-un alt interviu, potrivit Spynews.

Cristina Cioran a avut coronavirus în septembrie

„În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi – două, durere de cap și o sinuzită. M-am izolat două săptămâni și a trecut.

Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă”, a declarat actrița atunci, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

2021 este un an special pentru familia regală a Marii Britanii! De ce?

Mădălin Ionescu și fiica lui Petra, victimele unei rețele de infractori

Maria Sharapova și Alexander Gilkes au decis să facă pasul cel mare: „Am spus DA!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter