Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 15:03

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și Georgina Rodriguez (27 de ani) formează un cuplu din anul 2016. Perechea are împreună o fiică, Alana Martina, în vârstă de 3 ani. Georgina se ocupă de asemenea de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului, gemenii Eva și Mateo (4 ani) și fiul Cristiano Junior (11 ani).

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Recent, în mediul online, cuplul a dezvăluit că va avea gemeni. „Bucuroși să anunțăm că urmează să avem gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia așteptăm să vă cunoaștem. #binecuvântați”, a scris fotbalistul în mediul online, în dreptul unei imagini cu el, Georgina și ecografia gemenilor lor.

Cristiano și Georgina s-au logodit în vara anului trecut. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Mi Amor – Dragostea mea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Angelina Jolie, radiantă la premiera „Eternals” din Roma

Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit. A fost condusă la altar de actorul Vin Diesel

În 2019, Cristiano a vorbit despre relația lor într-un interviu pentru ITV: „M-a ajutat atât de mult. Desigur, sunt îndrăgostit de ea”. „Ne vom căsători într-o zi, asta este sigur. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu? Este grozav. Este prietena mea. Avem diverse conversații. Îmi deschid inima pentru ea, iar ea și-o deschide pentru mine”, a mai spus.

Potrivit zvonurilor, Georgina și Cristiano s-ar fi cunoscut într-o zonă VIP a unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid și ar fi fost, pentru amândoi, dragoste la prima vedere.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter