Cristiano Ronaldo, investigat de poliție

De Oana Savin, pe
Cristiano Ronaldo este investigat de poliție după ce și-a lăsat fiul în vârstă de 10 ani să se plimbe singur cu un jet ski. Imaginile cu Cristiano Jr au fost postate pe pagina de Instagram a mătușii sale, Elma.

Potrivit presei portugheze, filmulețul a fost realizat sâmbătă în Paul de Mar, unde fiul faimosului fotbalist își petrece vacanța împreună cu rudele sale.

Șeful poliției maritime a confirmat că există o investigație în acest caz. Conform acestuia, în Portugalia ei nevoie de permis pentru a conduce un jet ski și doar adulții au voie să urce pe un stfel de vehicul.

Folosirea unui jet ski fără permis este amendată cu o sumă de 268 la 2688 lire sterline, notrează Daily Mirror.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

În prezent, poliția încearcă să afle cui îi aparține acel jet ski, iar adulții responsabili pentru Cristiano Jr va fi nevoit să plătească amenda.

Imediat după publicarea imaginilor cu băiatul de 10 ani pe jet ski, internauții au condamnat purtatea adulților care i-au permis acestuia să meargă singur pe mare.

Mi-a stat inima când am văzut clipul”, a scris o persoană.

Foarte greșit. Ce lipsă de responsabilitate. Atât de tânăr și conduce un jet ski. Credeam că există o limită de vârstă pentru așa ceva”, a mai scris o persoană.

Clipul care durează 1 minut și 30 de secunde și fusese postat și pe contul personal al lui Ronaldo, a fost șters de pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO cum arată fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo, Cristiano Jr.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter