Cristiano Ronaldo i-a întrecut pe fotbaliștii de 20 de ani

De Ioana Tătaru, pe
Jucătorul de fotbal, Cristiano Ronaldo (33 de ani), i-a întrecut pe fotbaliștii de 20 de ani! Acesta are parametrii fizici care depășesc media înregistrată în rândul fotbaliștilor, atât în ceea ce privește masa musculară, cât și conținutul de grăsime.

Ronaldo a declarată că intenționează să joace fotbal până la vârsta de 41 de ani

Ronaldo este cunoscut pentru „obsesia” lui pentru exercițiile fizice. Fosta iubită a fotbalistului, Raffaella Fico, a povestit că Ronaldo era „obsedat” de condiția fizică și că partenerul ei făcea mișcare chiar și în timpul liber: „Se antrena și acasă, făcea abdomene, le făcea după cină, în timp ce ne uitam la un film, se relaxa și își făcea abdomenele. Făcea 4 sau 5 serii a câte 20 de repetări”, a mărturisit Raffaella. De asemenea, Ronaldo este cunoscut pentru faptul că nu fumează, nu consumă alcool și nu face excese alimentare.

Jucatorul Cristiano Ronaldo

Conform unor rapoarte publicate recent, s-a constatat că Ronaldo are un conținut de grăsime de 7 la sută din corp, iar media printre fotbaliști este de 10 la sută. Totodată, la capitolul masă musculară, Ronaldo este de asemenea, cu un procent de 50 la sută, față de media de 46 la sută. Ronaldo a declarat, de curând că intenționează să joace fotbal până la vârsta de 41 de ani.

Citește și: „Filmarea care l-ar putea salva pe Cristiano Ronaldo de acuzațiile de viol”

„Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol ar fi avut gânduri sinucigașe”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter