Cristiano Ronaldo, erou de benzi desenate. Se luptă cu roboți și extratereștri

De Oana Savin, pe
Cristiano Ronaldo a lansat, sâmbătă, un serial de bandă desenată, în care apare în rolul unui supererou.

La fel cum fotbalul unește culturile și oamenii din lumea întreagă, eu cred că marile personaje animate și supereroii pot să realizeze același lucru. Prin urmare, sunt încântat să aduc împreună aceste pasiuni pentru fotbal și pentru supereroi prin intermediul acestui proiect și să îl împărtășesc cu fanii mei”, a scris fotbalistul pe Twitter, unde a prezentat lansarea oficială a volumului de benzi desenate „Striker Force 7”.


Anunțul lui Cristiano a fost făcut cu ocazia zilei Free Comic Book. Acest eveniment se sărbătorește în prima sâmbătă a lunii mai începând din anul 2002, având scopul de a promova volumele de benzi desenate.

În trailerul postat de sportiv pe site-ul de socializare, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, se transformă în supererou și luptă cu diferite personaje, precum roboți și extratereștri.

Fotbalistul, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur și autorul a peste 600 de goluri pentru echipele de club pentru care a evoluat, a deschis, în luna martie, și o clinică de implant de păr în Madrid, Spania.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter