Cristiano Ronaldo, despre acuzațiile de viol: „Este o infracțiune abominabilă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 13:13
Fotbalistul Cristiano Ronaldo a reacționat dur în urma acuzațiilor de viol făcute de modelul Kathryn Mayroga la adresa sa. Prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, portughezul în vârstă de 33 de ani neagă acuzațiile și se apără în fața celor care l-au criticat.

Kathryn Mayorga l-a acuzat pe Ronaldo că a violat-o, în anul 2009, în timp ce se aflau în Las Vegas, în gotelul în care acesta era cazat.

„Resping cu fermitate orice acuzaţie care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă care se opune felului în care sunt eu şi lucrurilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să se promoveze pe seama mea”, a scris fotbalistul pe rețeaua de socializare.

Citește și: Kate Hudson a născut o fetiță

Sunt împăcat şi asta mă va ajuta să aştept în linişte rezultatele acestor investigaţii”, a completat el.

Potrivit lui Mayorga, Cristiano Ronaldo ar fi violat-o pe data de 13 iunie 2009, în camera de hotel în care era cazat fotbalistul.

A doua zi, Kathryn a depus o plângere la poliție, fără a oferi numele celui care a atacat-o. Totuși, l-a descris ca fiind „un celebru jucătoir de fotbal”.

Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta.

Citește și: O celebră actriță din filmul „X-Men” a primit o amendă uriașă

Modelul a explicat că nu a vrut să dezvăluie toate aceste lucruri de teamă că va fi umilită în public și că starul s-ar putea răzbuna pe ea.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo i-ar fi plătit americancei suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter