Cristiano Ronaldo, condamnat pentru fraudă fiscală

De Oana Savin, pe
Cristiano Ronaldo a fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală. Fotbalistul portughez trebuie să achite și o amendă uriașă, de aproximativ 19 milioane de euro. Cu toate acestea, el se declară mulțumit.

După ce a pledat „vinovat” pentru evaziune fiscală, Ronaldo a primit din partea judecătorilor din Madrid o amendă de 18.8 milioane euro și 23 de luni de închisoare cu suspendare. Însă, pentru că pedeapsa a fost mai mică de doi ani, el nu va ispăși pedeapsa în spatele gratiilor.

Întrebat cum se simte, lusitanul, care a mers la judecătorie însoțit de iubita sa, Georgina Rodriguez, a răspuns: „Totul este perfect”.

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că și-a ascuns banii câștigați din drepturi de imagine la Real Madrid, în paradisuri fiscale.

Portughezul nu este singurul fotbalist condamnat pentru fraudă. Argentinianul Lionel Messi a trecut printr-o situație similară în anul 2016.

Pe de altă parte, acesta nu este singurul proces prin care Ronaldo a trecut. În prezent, el este acuzat de viol de către americanca Kathryn Mayorga. Aceasta susține că fotbalistul a agresat-o sexual în anul 2009, înt imp ce se aflau într-un hotel din Las Vegas. Cristiano a negat acuzațiile.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter