Cove spune adevărul despre averea lui și critică influencerii: „Am sărit dintr-o extremă în cealaltă. Dacă muncești ești fraier” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 17:20

Invitat în emisiunea FRESH by UNICA, Gabriel Coveșeanu, a făcut primele declarații despre conflictul cu actrița Ioana Ginghină, dar a vorbit și despre banii pe care îi câștigă. Actorul a dezbătut și subiectul influencerilor din România și a criticat noile tendințe.

Cove, în vârstă de 48 de ani, este de-o viață în lumina reflectoarelor și, pe lângă meseria de actor și de prezentator al emisiunii „Primii câștigă” de la Prima TV, ocupă și funcția de manager al Teatrului Ion Creangă din București. L-am provocat în cadrul emisiunii FRESH by UNICA să ne spună părerea despre showbiz-ul autohton și noile tendințe.

Cove critică influencerii: „Dacă muncești ești fraier!”

„Ceea ce mi se pare mie neplăcut cumva sau ce mi se pare greșit dacă vrei, nu numai la showbiz, ci la tot ce înseamnă viața oamenilor pe planetă și, în special, a noastră, a românilor, este că noi, românii cel puțin, am sărit dintr-o extremă în cealaltă. Adică, dacă până în `89 era cultul muncii, domne, trebuie să muncim, trebuie să facem aia, să dăm țării cât mai mult cărbune, cât mai multe grâne, am trecut în partea cealaltă, unde munca a devenit așa, cum să-ți spun eu ție, adică dacă muncești ești fraier!

Domne, hai să găsim soluții să nu muncim. Ok, bun, văd că sunt tot felul de influenceri, sunt tot felul de de-astea… E foarte bine, dar va veni o zi când ai nevoie de cineva care să-ți schimbe o țeavă, un furtun, unul care să-ți dea cauciucul jos de pe mașină. Tu, influencerule, care te filmezi tu, pe tine, așa, vezi că tu nu știi să dai cauciucul jos!” a menționat Cove la FRESH by UNICA.

Citește și: Cove, dezvăluiri despre gelozia în cuplu și relația cu cei doi copii: „Soția s-a autoeducat!” / Video

Motivul conflictului dintre Cove și Ioana Ginghină: „Unii colegi consideră că a fi angajat la teatru este un drept” / Exclusiv

Cove: „O să lucreze roboții în locul nostru și noi o să stăm pe TikTok!”

Cove și-a spus opinia, la FRESH by UNICA, și despre noile trenduri. Gândul că ne îndreptăm pe calea greșită îl macină pe actor și vrea să tragă un semnal de alarmă.

„Vom vedea ce vor aduce anii ce vor veni, o să lucreze roboții în locul nostru și noi o să stăm pe TikTok!” a spus Cove la FRESH by UNICA.

Cove câștigă sume considerabile

În cadrul rubricii Provocarea UNICA, actorul a făcut declarații despre veniturile considerabile pe care le încasează. Gabriel Coveșeanu nu s-a sfiit să vorbească deschis despre banii pe care îi câștigă, după ce în presă au apărut mai multe informații despre averea lui.

„Funcția pe care eu o dețin la Teatrul Ion Creangă impune, pentru că este o funcție publică, eu să am o declarație de avere anuală. (….)

Eu sunt de profesie actor, pe lângă job-ul de manager de teatru, pe lângă lucrul în televiziune, mai am diferite, mai colaborez, mai fac câte o reclamă, mai joc într-un spectacol, mai joc într-un film, venituri vin și de acolo. Eu când le declar, le pun pe toate.” a precizat Cove la FRESH by UNICA.

Actorul a lămurit la Provocarea UNICA și zvonurile conform cărora nu s-ar înțelege bine cu Adela Popescu, fosta lui colegă de emisiune.

Ce alte declarații a mai făcut Cove la FRESH by UNICA vedeți pe contul nostru oficial de YouTube. Nu uitați că în fiecare miercuri, de la ora 20:00, avem câte un invitat celebru cu povești nespuse!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter