Corina Bud, siluetă impecabilă la aproape 41 de ani: „Frumoase proporții!”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Corina Bud (40 de ani) a publicat o fotografie surprinsă pe platourile de filmare ale unui nou videoclip. Deși în doar 6 zile va împlini 41 de ani, silueta ei este impecabilă.

Corina Bud, siluetă impecabilă la aproape 41 de ani: „Frumoase proporții!”

În imagine, artista nu poartă pantaloni, ci o pereche de cizme peste genunchi, lenjerie intimă și o jachetă. „Există perfecțiune! Explozie de frumusețe! / Frumoase proporții! 😁💪 / Videoclipul meu preferat! / Super sexy”, au fost câteva dintre comentarii.

Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Tot pe Instagram, un urmăritor a întrebat-o ce antrenamente face pentru fese, iar artista a spus că așa s-a născut. În prezent, Corina se află în Dubai. Un timp, solista a locuit în Amsterdam unde a lucrat la mai multe piese pe care le va lansa în curând.

Cum se menține în formă? 

„Sunt mare amatoare de fructe și legume. Nu mănânc doar 5 porții pe zi. De cele mai multe ori, mănânc 2 kilograme de mere pe zi, iar în sezonul cireșelor mănânc și două castroane de cireșe într-o singură zi.

Gândul că îmi ajută organismul, de la piele până la întregul sistem imunitar, mă face să am o relație serioasă cu aceste alimente”, mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani. În 2017, solista a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a se separa. Fostul cuplu are împreună un fiu, Robin, în vârstă de 11 ani.

În momentul în care și-a cunoscut fostul partener, Corina avea doar 16 ani, mărturisind în urmă cu mai mulți ani că fostul ei soț a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

Corina și Nelu au fost extrem de discreți în privința vieții lor personale, în timpul celor mai multe dintre interviuri, artista punând accentul pe cariera și nu pe viața ei personală.

Cariera artistei în muzică a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa cu același nume a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter