Cum arată mama lui Dan Bălan la 65 de ani. Ludmila Bălan a dezvăluit secretul „tinereții fără bătrânețe”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 12:52

Ludmila Bălan are 65 de ani și o siluetă de invidiat. Mama lui Dan Bălan este una dintre cele mai frumoase artiste din Republica Moldova și se mândrește cu acest lucru.

Artista a demonstrat că pentru ea, vârsta este doar un număr, iar de curând a povestit și cum reușește să se întrețină.

Cum arată mama lui Dan Bălan la 65 de ani

Ludmila Bălan a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a se menține în formă. Mama lui Dan Bălan a vorbit întotdeauna despre cât de important este un stil de viață sănătos, stil pe care ea însăși l-a adoptat.

Mama fostului membru al trupei O-Zone nu are doar o siluetă de invidiat, dar și un ten strălucitor.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere”, a povestit Ludmila Bălan în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Iubește viața”, de la postul TV8.

Citește și: Ana Maria Barnoschi, stâlp pentru mamă, după pierderea tatălui: „Am încurajat-o să-și continue viața. Mi-a ieșit” / Exclusiv

„Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, a precizat mama lui Dan Bălan.

Citește și: Mama lui Dan Bălan a confirmat că artistul a reușit să plece din Ucraina: „Numai el știe cum a reușit să facă asta!”

Cine este Ludmila Bălan

Ludmila Bălan este o jurnalistă și artistă din Republica Moldova. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, iar la 19 ani a debutat în televiziune. „Sărbătorile de iarnă”.

Citește și: Arsenie, despre Dan Bălan, fostul coleg O-Zone: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

În trecut, Ludmila a mai prezentat câteva emisiuni televizate precum „Noapte bună, copii!’, „Căsuța cu povești’, „De la 5 la 10′ și „Tanti Ludmila Show’ de la postul național de televiziune din Republica Moldova.

Citește și: Dan Bălan, cea mai căutată persoană pe Google, în luna ianuarie. Care este motivul

Artista se mândrește cu doi copii care au reușit și ei să își facă un nume în industrie: Dan Bălan și Sanda Bălan. Fiica sa a devenit și ea, prezentatoare de televiziune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Ludmila Bălan la 65 de ani

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter