Concurenții Asia Express, nevoiți să mănânce „delicatese” locale

De Oana Savin, pe
Drumul Comorilor avansează cu pa

și repezi spre cea de-a patra etapă, iar duminică  cele 8 echipe rămase în cursa Asia Express vor fi puse față în față cu cele mai mari temeri ale lor – ”delicatesele” locale. 

Toți luptă să își asigure prima poziție în clasamentul final, însă până la a obține imunitatea, vedetele vor fi nevoite să îndeplinească multe misiuni în care simțurile le vor fi puse la grea încercare.

Înainte de a pleca în cursă, Gina le va face o scurtă incursiune în gastronomia locală, acolo unde castravetele de mare este considerat ca fiind un aliment rafinat, iar acest lucru este confirmat și de prețul ridicat la care este scos pe piață.

Citește și: Vedetele Asia Express se întrec într-un concurs de miss: ”Era ca un latino lover, toate fetele au leșinat”

Așa se face că fiecare cuplu de vedete va fi nevoit să mănânce câte o astfel de vietate marină pentru a câștiga timp prețios în startul traseului de duminică seară. Dacă vor face sau nu față testului, rămâne de văzut.

Condițiile dure pe care le îndură echipele la Asia Express sunt departe de imaginația oricui, iar acest lucru va fi reconfirmat de una dintre probe. Ajunși la o fabrică, concurenții vor ajuta la prepararea sosului bagoong, ingredient specific al bucătăriei filipineze, iar această misiune va fi un test veritabil al nervilor tari.

Sosul de pește este un mix sărat lăsat la fermentat ce trebuie trecut manual printr-o sită pentru a obține textura necesară, iar mirosul său înțepător va pune ”stop” misiunii de nenumărate ori.

Citește și: Concurenții Asia Express, cu ochii în lacrimi: „M-a dărâmat sufletește”

Cum vor face faţă echipele probelor gastronomice cu specific filipinez, telespectatorii Antena 1 pot vedea dumincă, de la 20:00, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Comorilor.

Vezi în Galeria FOTO imagini din timpul celor două misiuni.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter