Competiţia silicoanelor: Care e mai „tare”, Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?

De Sandra Sarbu, pe

Anda Adam s-a despărţit în urmă cu aproximativ patru luni de iubitul său de şase ani, Victor Slav. Pentru o vreme a fost mulţumită de una singură, având alte priorităţi şi planuri. Însă, de când a văzut cât de fericit este fostul în compania Biancăi Drăguşanu, îl vrea înapoi şi parcă încearcă s-o detroneze pe fosta asistentă de televiziune din rolul de păpuşă Barbie mioritică.
De ceva timp încoace, schimbările Biancăi Drăguşanu nu mai sunt atât de şocante. Ne-am obişnuit cu buzele ei imense, cu faptul că a slăbit foarte mult şi arată ca o rămurică gata să se rupă şi parcă nici cantitatea „industrială” de machiaj de pe faţa ei nu mai bate atât de tare la ochi. Într-un fel ne bucurăm că în sfârşit are o relaţie fericită, că măcar pentru moment şi-a găsit perechea, dar, cum orice vedetă are nevoie şi de un personaj antagonist în viaţa sa, intră în scenă Anda Adam, fosta iubită a prezentatorului rubricii Meteo.
Competiţia silicoanelor: Care e mai "tare", Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?
Anda Adam
De când Victor Slav s-a afişat în public cu Bianca Drăguşanu şi le-a arătat tuturor cât de bine le este împreună, Anda Adam şi-a dat seama că încă ţine la el şi ar vrea să se împace. I-a declarat dragostea lui Slav, însă el rămâne de neclintit.
Competiţia silicoanelor: Care e mai "tare", Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?
Aşadar, Anda a trecut la planul următor: uşor, uşor începe să se transforme într-o veritabilă păpuşă vie. Lentile de contact care să-i facă ochii albaştri ca cerul senin de primăvară, şi-a mărit buzele cât cuprinde, mai mult decât era nevoie, şi-a ondulat părul blond platinat şi chiar a adăugat câteva şuviţe roz, aşa, de efect. Cântăreaţa a publicat pe contul său de Facebook două imagini supărătoare pentru ochii necunoscătorilor, după intervenţia de mărire a buzelor.
Competiţia silicoanelor: Care e mai "tare", Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?
Mai mult, se pare că artista îi calcă pe urme Biancăi tot mai mult. De când a aflat de relaţia fostei asistente de tv cu Slav, a slăbit cel puţin şapte kilograme, după cum au comentat apropiaţii ei. Oare vrea să-l recucerească pe Victor încercând să arate ca Bianca?
Bianca Drăguşanu
Competiţia silicoanelor: Care e mai "tare", Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?

Nici Bianca nu se lasă mai prejos, la capitolul intervenţii estetice nereuşite. Dacă la început sânii ei siliconaţi au făcut furori în rândul bărbaţilor care au cumpărat revistele pentru adulţi special pentru a o vedea goală, acum că a slăbit atât de mult nurii ei par mai degrabă două greutăţi care o ţin pe vedetă pe pământ când bate vântul prea tare.
Competiţia silicoanelor: Care e mai "tare", Bianca Drăguşanu sau Anda Adam?
Şi roşcata îşi măreşte buzele în mod regulat, dar face asta încă de când avea o relaţie cu Cătălin Botezatu şi nu mai este ceva ieşit din comun în cazul ei.
Care dintre cele două dive seamănă mai tare cu o păpuşă Barbie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter