Anda Adam s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia cântăreței

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 23 decembrie 2022, 17:32

Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Eudor Mohaci. Cântăreața și logodnicul ei au semnat, astăzi, actele în fața ofițerului de stare civilă. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, într-un story pe Instagram.

În filmulețul postat, Anda Adam (42 de ani) apare alături de soțul ei, extrem de fericită să împărtășească vestea cu cei care o rumăresc.

Anda Adam s-a căsătorit. Primele declarații ale cântăreței

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi…ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții”, a spus Anda Adam.

Actualul partener de viață al vedetei, Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a mai fost însurat și are o fetiță. Soțul Andei Adam a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

Citește și: Anda Adam s-a logodit cu noul iubit. „Am primit un trandafir și un inel de logodnă”

Cei doi formează un cuplu din vara anului trecut, iar acum au decis să își unească destinele în fața ofițerului stării civile. Extrem de entuziasmată, Anda Adam a împărtășit bucuria cu cei care o îndrăgesc.

Anda Adam a luat lumea mondenă prin surprindere anul trecut, când s-a afişat cu noul iubit. Chiar dacă încă nu divorţase de Sorin Nicolescu, tatăl fetiţei ei, artista şi-a oficializat relaţia cu Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam, alături de părinți, în ziua în care s-a căsătorit

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar câțiva membri ai familie, după cum prezintă și artista în filmulețul de pe Instagram. Părinții artistei au fost și ei alături de Anda Adam în ziua în care aceasta s-a căsătorit.

„Am spus da!”, au scris Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor în dreptul fotografiei, pe profilul de Instagram.

Cei doi proaspăt căsătoriți și-au asortat ținutele pentru ziua cea mare. Anda Adam a purtat un costum simplu, cu un sacou de culoare neagră, accesorizat în partea de jos a mânecii cu câteva motive argintii. De asemenea, pe umeri au fost atașați câțiva franjuri de aceeași culoare.

Cântăreața a purtat un machiaj ușor, iar manichiura a fost și ea una simplă.De cealaltă parte, soțul Andei Adam a purtat un costum de culoare închisă, o vestă crem și cămașă de culoare albă.

Fanii Andei Adam i-au felicitat pe cei doi în comentarii și le-au dorit celor doi viață lungă împreună. „Felicitari scumpa mea”, „Felicitări! Sănătate și fericire cu împliniri sufletești împreună!”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor la pozele artistei

Citește și:  Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Anda Adam are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani, din căsătoria anterioară cu Sorin Andrei Nicolescu. Artista și-a început cariera în 1999, la doar 19 ani, colaborând cu trupa R.A.C.L.A. la piesa Nu mă uita. În 2021 a participat la emisiunea Bravo,ai stil! Celebrities – sezonul 7, difuzată de Kanal D, în calitate de concurentă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter