Comediantul Bob Saget a murit la 65 de ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 10:21

Comediantul Bob Saget a murit la vârsta de 65 de ani, informează TMZ. Actorul s-a stins din viață duminică, 9 ianuarie 2022, în hotelul Ritz-Carlton din Orlando, SUA.

Comediantul Bob Saget a murit la 65 de ani

Autoritățile au ridicat corpul neînsuflețit al bărbatului în jurul orei 16:00, după ce personalul hotelului l-a găsit fără suflare. Comediantul a fost declarat decedat pe loc, circumstanțele decesului său fiind încă neclare.

Din septembrie 2021, Bob se afla în turneu în Florida, turneu care urma să se sfârșească în mai 2022. Sâmbătă seara, comediantul a susținut un spectacol în Jacksonville.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

„Mi-a plăcut show-ul din această seară, din Jacksonville. Public apreciativ. Tim Wilkins, mulțumesc încă o dată pentru deschidere. Nici nu am realizat că am susținut un show de 2 ore. Sunt din nou dependent de ele. Consultați-mi site-ul pentru datele următoarelor mele show-uri”, a scris Bob Saget în mediul online, în seara dinaintea decesului.

Bob Saget este cunoscut în deosebi pentru rolul lui Danny Taner din celebrul serial „Full House”, în care a jucat alături de actorii John Stamos, Dave Coulier, Candace Cameron, Jodie Sweetin, Mary-Kate și Ashley Olsen.

În anul 2016, comediantul și o parte din colegii săi și-au reluat rolurile din „Full House” în reboot-ul „Fuller House”, care s-a încheiat în anul 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter