Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au vorbit despre împăcare

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în anul 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Micuții locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea. Recent, fostul cuplu a vorbit despre împăcare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au vorbit despre împăcare

Claudia și Gabi și-au petrecut weekendul trecut împreună, alături de fiii lor. De curând, s-au revăzut la tribunal. Fostul cuplu duce o luptă continuă pentru a stabili în custodia cui vor rămâne fiii lor.

Despre împăcare, Gabi a declarat pentru Antena Stars: „Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. o posibilă împăcare)”.

Tot pentru Antena Stars, Claudia a spus: „Doamne iartă-mă! (n.r. despre împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit.

Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-și dorește liniștea copiilor”.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului acesta, Gabi le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Bianca Drăgușanu. După întoarcerea în țară, modelul a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

Cu toate acestea, de la revenirea în țară, Bianca și Gabi s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri. Momentan nu se știe dacă mai formează sau nu un cuplu.

Claudia Pătrășcanu: „Vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei”

„Eu sunt o mamă disperată și vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei. De ce să stea copii mei lângă el și familia lui? Eu unde sunt, am murit? O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor mei. Nu știu unde vrea să ajungă. Divorțul nu mi l-a dat, amenințările le face.

Îmi pun copiii în pericol venind public să spun toate aceste lucruri. Nu contează câtă lume crede în povestea mea. Nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici să văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie.

Atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singură pentru ei, exact cum am făcut și până acum.

Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci „tatăl” ați văzut cât timp are el pentru ei?!”, mai scria Claudia cu ceva timp în urmă, în mediul online.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter