Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău: „Vrea să-mi ia copiii”

De Unica.ro, pe

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu luptă de aproape doi ani în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Perechea s-a separat în vara anului 2019. În prezent, băieții cuplului locuiesc în Agigea, alături de mama și de bunica lor, mama Claudiei.

Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău: „Vrea să-mi ia copiii”

Deși au petrecut un weekend împreună în calitate de familie, Claudia și Gabi nu-și doresc să se împace. Săptămâna aceasta, fostul cuplu s-a întâlnit la tribunal. În continuare, solista îl acuză pe fostul ei soț că vrea să-i „ia copiii”.

„A fost ok la munte. Eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el. Cumva, am vrut și îmi doresc în continuare să-i ajut.

Pare însă că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gândește la copii. Se gândește să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii”, a spus artista, potrivit Spynews.

„Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări.

Când ești bun, ești luat de… înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. o posibilă împăcare)”, a declarat și Gabi Bădălău.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Un timp, Gabi a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu. S-au despărțit de mai multe ori, iar în prezent nu este clar dacă mai sunt sau nu împreună.

Claudia Pătrășcanu: „Vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei”

„Eu sunt o mamă disperată și vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei. De ce să stea copii mei lângă el și familia lui? Eu unde sunt, am murit? O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor mei. Nu știu unde vrea să ajungă. Divorțul nu mi l-a dat, amenințările le face.

Îmi pun copiii în pericol venind public să spun toate aceste lucruri. Nu contează câtă lume crede în povestea mea. Nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici să văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie.

Atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singură pentru ei, exact cum am făcut și până acum.

Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci „tatăl” ați văzut cât timp are el pentru ei?!”, mai scria Claudia cu ceva timp în urmă, în mediul online.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter