Blestem la Hollywood: Actori care au murit în timpul filmărilor

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:06

Unii actori ajung la vârste venerabile şi primesc premii pentru întreaga activitate. Alţii, mai puţin norocoşi, au murit de tineri, în timp ce lucrau la proiecte sau filmau diverse pelicule. Iată 4 actori care au murit în timpul filmărilor.
Bruce Lee

Ultă lume a vehiculat teorii care de care mai ciudate cu privire la maortea marelui actor şi maestru kung-fu care a fost Bruce Lee.
Actorul a murit pe 10 mai 1973, la Hong Kong, în timp ce juca rolul din Enter the Dragon, la studiourile Golden Harvest. El s-a prăbuşit în baia hotelului la care era cazat şi a fost dus de urgenţă la spital, dar în final a murit de edem cerebral (creierul şi pieliţele protectoare ale acestuia s-au umflat, cauzându-i moartea).
Nu se ştie exact ce a cauzat edemul cerebral, dar speculatorii susţin că a fost vorba de marijuana sau de un medicament care i-a fost administrat anterior de un prieten deoarece Bruce Lee acuzase dureri de cap în ultima vreme.
Heath Ledger
Un actor promiţător şi un bărbat sexy, Heath Ledger a făcut senzaţie la Hollywood cu rolul din Brokeback Mountain, deşi era deja cunoscut după „10 Things I Hate About You” şi „A Knight’s Tale”. Filmul care i-a adus faima absolută a fost însă şi ultimul pe care a reuşit să-l joace integral, Batman, Cavalerul Negru.
Multă lume a spus că rolul Jokerului din seria Batman aduce ghinion şi că actorii care au jucat acest rol ar fi blestemaţi. Chiar actorul a declarat că nu mai putea să doarmă bine de când se pregătise pentru acest rol dificil, al unui nebun malefic. Din păcate pentru Heath Ledger, rolul din Dr. Parnassus a fost ultimul pe care l-a jucat şi nu a reuşit nici să-l termine.

În ianuarie 2008, în timp ce filmau Dr. Parnassus, Heath Ledger a fost găsit mort în camera lui din New York, în urma unei supradoze accidentale de somnifere şi antidepresive.

Citeşte mai multe despre moartea lui Heath Ledger în Vedete: Top 4 actori celebri care au murit suspect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter