Circul continuă: Tania Budi îl ameninţă pe Cristea că se sinucide!

De Unica.ro, pe

Vedeta se pare că l-a ameninţat cu sinuciderea şi pe fostul ei iubit, Lucian Viziru. Vezi detalii despre triunghiul amoros Tania Budi- Bianca Drăguşanu – Adrian Cristea.
Surse din presă informează că imediat după ce Cristea s-a împăcat cu Bianca Drăguşanu în direct, la o emisiune televizată, fotbalistul ar fi început să primească sms-uri ameninţătoare de la Tania Budi.
Aceasta nu ar fi la prima „abatere” de acest fel, în care ameninţă cu sinuciderea în cazul în care este părăsită. Fostul ei iubit, Lucian Viziru a povestit că şi el a primit ameninţări sub formă de sms-uri dramatice de la Tania Budi.
Circul continuă: Tania Budi îl ameninţă pe Cristea că se sinucide!
Săptămâna aceasta, Bianca Drăguşanu s-a decis să asculte declaraţiile de dragoste ale fotbalistului Adrian Cristea şi a ieşit cu el la restaurant, după care i-a permis să îi fure un sărut.
După controversata întâlnire, Adrian Cristea a declarat la televizor că relaţia cu Tania Budi este „fără obligaţii” şi că tot pe Bianca Drăguşanu o iubeşte.
În cursul acestei săptămâni, Bianca şi Cristea s-au împăcat oficial şi frumoasa roşcată chiar a primit o cerere în căsătorie în direct, în timpul unui dans romantic.
Cum toată scena a fost văzută la televizor, Tania Budi l-ar fi anunţat prin sms pe Adrian Cristea că a băut mult şi a luat pastile, potrivit surselor din presă.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter