Vedetele fac circ la tv: Cine-i mai crede că s-au despărţit?

De Sandra S., pe

Vedetele autohtone se bazează pe scandal şi circ pentru a apărea cât mai des pe primele pagini ale tabloidelor sau în faţa camerelor de luat vederi. Până la urmă, cine mai crede în aşa-zisele lor despărţiri, împăcări şi iar despărţiri şi… tot aşa?
Mai multe poveşti rulează în tandem zilele acestea pe ecranele televizoarelor, zbârnâind la fel de fel de emisiuni tip tabloid, însă trei au ieşit mai mult în evidenţă. Iată despre cine vorbim:

Bianca şi Cristea

Iubire mare între fosta asistentă a lui Capatos şi fotbalist – s-au iubit cu foc trei ani de zile, timp în care s-au şi despărţit de câteva ori, dar, după spusele ei, „Adrian este dependent de ea” şi de aceea nu poate sta prea mult departe.
Vedetele fac circ la tv: Cine-i mai crede că s-au despărţit?
Ce-i drept, după ce a leşinat de x ori la televizor, deja povestea cu nemâncatul s-a învechit, aşa că a avut nevoie de altceva ca să mai iasă în prim-plan. Ce altceva dacă nu „relaţia” cu fotbalistul şi un mic scandal în care să intre şi Tania Budi, pentru că nici ea n-a mai apărut de ceva vreme la televizor…

Tonciu şi Mitea

Între ei, flacăra arde şi mai puternic. S-au iubit, s-au despărţit, s-au iubit din nou, s-au despărţit din nou. Au vrut să se căsătorească, dar şi-au luat la revedere, pe urmă iar şi iar şi iar… De fiecare dată au spus că „adio” e pentru totdeauna – dar se pare că doar urmăresc trendul pieţei: aud zvonuri de despărţiri în crema vedetelor? Hop-ţop de atâtea ori că nici ei, probabil, nu mai ştiu numărul de certuri. Oare de data asta să fie pe bune? Nu de alta, dar Andreea Tonciu i-a ars hainele lui Mitea în direct. Of, of…

Prigoană şi Bahmu

Cuplul acesta are o istorie în spate cu multe despărţiri şi împăcări. Problema în cazul lor este mai complicată, pentru că la mijloc sunt şi copiii, dar nici măcar de dragul lor nu au scutit televiziunile de rufele spălate în direct.
Vedetele fac circ la tv: Cine-i mai crede că s-au despărţit?
Foto: Arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter