Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre relația cu George Restivan. Pe cine a lăsat în America pentru a fi cu ea

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 11:40

Adriana Bahmuțeanu e fericită lângă George Restivan și are convingerea că și-a găsit sufletul pereche. A fost cerută de el în căsătorie încă de la prima întâlnire, dar au ajuns să își unească destinele în Ucraina, după un an de relație. Acum, George are o relație frumoasă și cu băieții vedetei.

”Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul… Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, conform Cancan.

Adriana Bahmuțeanu: „E fix cum mi-am dorit să fie”

Fosta prezentatoare recunoaște că își citește soțul din priviri și spune că între ei nu există neînțelegeri. ”E fix cum mi-am dorit să fie. Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri. De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm”, mai spune Adriana Bahmuțeanu.

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina. „Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am exagerat cu intervențiile”

George Restivan, dorit și de alte femei

Cu toate astea, vedeta admite că anumite persoane au vrut să îi despartă și i-au făcut avansuri jumătății sale, dar el nu a cedat tentației, iar asta a contat foarte mult pentru ea.

”Au fost și diverse persoane care au băgat bățul prin gard, i-au făcut avansuri, mai mult, m-au bârfit pe mine. Au spus de toate, doar, doar ne despărțeau. Uite, nu a fost așa. Pe George nu l-a interesat gura lumii. Și nici nu a căzut în capcanele amoroase, să spun așa”, susține Adriana Bahmuțeanu.

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre primul soț: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap” / VIDEO

Citeşte și: Războiul amoros dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. De câte ori au divorțat și de ce copiii au rămas la milionar

Soacra vedetei a rămas în America

Il apreciază pe George și pentru faptul că a părăsit America și s-a mutat aici. Chiar dacă mama lui, o femeie în vârstă, a rămas acolo singură.

„Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri: Tu te uiți la mine? Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii. De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Online Story.

Treptat lucrurile s-au liniștit: „I-am explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie.

E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter