Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina. „Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 16:49

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan într-o mânăstire din Ucraina, un loc cu multe semnificații pentru această perioadă.

Cei doi au ales să își lege destinele în secret și doar în prezența câtorva persoane apropiate. Adriana și George au în plan și o nuntă cu fast, dar așteaptă momentul în care își vor putea strânge toți prietenii. Vedeta a purtat la eveniment o rochie lungă, albă, cu motive tradiționale.

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am exagerat cu intervențiile”

Adriana Bahmuțeanu, căsătorie religioasă în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu a trăit emoții mari, într-o zonă de război, în cel mai important moment al vieții ei. “Ce-a unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră.

Am ales Mănăstirea Bânceni din Ținutul Herței, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credință sunt vii în sufletele oamenilor,” a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pe o rețea de socializare.

Adriana Bahmuțeanu: “Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe”

Fosta prezentatoare și-ar dori ca cei care se iubesc să mai poată să se căsătorească aici, dat fiind faptul că slujbele în limba română ar putea fi interzise.

“Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite să susțină slujbele în limba română, ci doar în ucraineană, acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fețele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioadă!

Să sperăm că le vine mintea la cap conducătorilor lumii și că Biserica Ortodoxă Română nu-i va lasă de izbeliște pe credincioșii români din Bucovina istorică și-i va lua sub oblăduirea ei. La fel, vrem să le mulțumim prietenilor noștri din toată țară, cei care așteaptă o nuntă mare și cu fast, pe care nu am reușit până acum să o organizăm așa cum se cuvine, capitol la care lucrăm în continuare, dar n-au întrat zilele în sac!”, a mai spus ea.

Citeşte și: Silviu Prigoană, prima declarație despre logodna Adrianei Bahmuțeanu

“Am dorit în primul rând ca Dumnezeu să binecuvânteze legătură noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat!”

Vedeta, care are în plan și o petrecere pentru prieteni, l-a avut aproape în aceste momente și pe teologul Valentin Guia. “Am dorit în primul rând ca Dumnezeu să binecuvânteze legătură noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat!

De petreceri și cumetrii avem toată viață timp să ne ocupăm! Le mulțumim nânașilor noștri de ispravă, bucovinenii Mitruca și Liliana Grămadă, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții într-un spațiu de război, despre care vom povești cu altă ocazie!

Nu în ultimul rând, îi mulțumim teologului Valentin Guia, părintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum!

Vă mulțumim și vouă pentru susținere și pentru mesajele frumoase pe care le-am primit!

Să păstrați România în suflet oriunde v-ați afla!”, a mai spus Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit miercuri, 27 iulie 2022, după nici două luni de relație. Logodna a avut loc într-o biserică din București. Prezentatoarea TV s-a despărțit de artistul grec Nikos Papadopoulos în iunie 2021, după mai mulți ani de relație.

„În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos”, declara  Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Foto: Facebook


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter