Cine e de vină pentru „sinuciderea” Oanei Zăvoranu?

De Sandra S., pe

Săptămâna trecută am trecut cu toţii prin emoţii puternice când televiziunile şi site-urile de scandal au început să duduie cu veştile de ultimă oră: Oana Zăvoranu a fost luată de acasă cu Ambulanţa, intubată şi în comă.
Cu siguranţă toţi ne-am întrebat ce a mai păţit artista României, cu ce s-a îndeletnicit de această dată, după o scurtă perioadă de timp în care nu a mai apărut nici la emisiunea lui Capatos, nici la cea a Simonei Gherghe. Până la urmă am aflat – Oana a luat un pumn de pastile, a încercat să-şi pună capăt zilelor. Pentru câteva momente, Oana Zăvoranu nu a vrut să mai trăiască, nu a vrut să mai existe. De ce? Cine e de vină pentru sentimentele cumplite care au inundat-o pe vedetă?
Oana Zăvoranu se hotărăşte să moară. De ce?
Oana a luat un pumn de somnifere, din cauza durerii de cap intolerabile, după cum a anunţat iniţial pe Facebook. A fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a stat patru ore întregi în comă din cauza pumnului de somnifere pe care le-a înghiţit. Totuşi, a doua zi, după ce şi-a revenit, Oana a plecat acasă, rămânând în grija iubitului ei.
În tot acest timp, mama vedetei s-a lăudat că îi pasă atât de tare de ea, încât a apărut la X emisiuni de tv, în care a vorbit despre soarta fiicei sale, despre faptul că îi pregăteşte o vacanţă în State pentru a se reface, însă în tot acest timp a uitat să facă ce era mai important – să-i fie mamă.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter