Cine o va înlocui pe Adela Popescu la Vorbește Lumea?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 13:45

Adela Popescu (34 de ani) a dezvăluit recent că este însărcinată cu al treilea copil. Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe la găzduirea emisiunii Vorbește Lumea. Astfel, prezentatoarea TV va fi înlocuită.

Cine o va înlocui pe Adela Popescu la Vorbește Lumea?

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată.

Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela.

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora. (…) Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a dezvăluit în lacrimi.

Actrița va fi înlocuită de solista Lora, care a fost și ea prezentă în platou. Adela este, alături de Cove, co-prezentatoarea emisiunii din anul 2016.

Din anul 2015, Adela este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă: „Am avut și o provocare”

Adela Popescu și Radu Vâlcan își amenajează noua locuință: „Este o casă normală”

Adelina Chivu, surpriză emoționantă pentru aniversarea de 34 de ani a Adelei Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter