Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce au divorțat după doar 3 ani. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Duminică, 07 iunie 2020, 12:32
Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, însă în trecut fosta prezentatoare de televiziune a bifat mai multe mariaje.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, s-a bucurat întotdeauna de succes, însă balanța s-a înclinat mai mult în plan profesional, decât în plan sentimental. Frumoasa brunetă, care ne-a cucerit inimile din postura de moderator al emisiunii Surprize, Surprize, a avut parte de câteva eșecuri în dragoste, divorțând nu mai puțin de 3 ori de-a până acum

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat decât 3 ani: „Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, – mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin pentru Wowbiz.ro.

Cristian Gheorghiță - primul sot Andreea Marin

Andreea Marin și-a revenit după acest eșec amoros și și-a continuat viața. În anul 2006, Zâna Surprizelor s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică și un an mai târziu a devenit mămică, atunci când a născut-o pe Ana Violeta, unicul său copil. Din păcate, nici de această dată mariajul nu a rezistat. Andreea Marin și Stefan Bănică au divorțat după 7 ani.

Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce au divorțat după doar 3 ani. FOTO

Andreea Marin nu s-a lăsat descurajată și a privit cu foarte multă încredere către viitor. Și-a deschis, din nou, sufletul și în anul 2013 s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dacă divorțul de Stefan Bănică l-a anunțat pe Facebook, ei bine și de această dată Andreea Marin a dat vestea despărțirii pe aceeași rețea de socializare, în toamna anului 2016.

andreea-marin-tuncay-ozturk1

Andreea Marin pare, în sfârșit, că și-a întâlnit sufletul pereche și și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 33 de ani. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se înțeleg de minune. Sunt împreună de doi ani, iar de curând s-au mutat împreună, după ce până acum au avut o relație la distanță.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă UNica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter