Cine este și cum arată sora Biancăi Drăgușanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 octombrie 2018, 11:03
Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă nu mulți știu că diva mai are o soră mai mică care-i seamănă perfect și cu care de multe ori a fost confundată.

Sora Biancăi Drăgușanu se numește Oana Roxana Drăgușanu și locuiește în Hunedoara. Aceasta a evitat încă de la început să se expună în public în aceași măsură ca sora sa, însă în ultimul timp a început să apară din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât a acceptat provocarea de a participa în emisiunea Asia Express alături de Bianca.

Oana Dragusanu - sora Bianca Dragusanu

Sora Biancăi Drăgușanu a fost căsătorită de două ori și are doi copii. Primul mariaj s-a destrămat când a aflat că soțul său o înșela. La doi ani după divorț, în 2015, aceasta s-a căsătorit din nou și a devenit mămică pentru a doua oară.

Oana Dragusanu - sora Bianca Dragusanu

Dacă în urmă cu câțiva ani cele două nu semănau atât de mult, în prezent asemănarea dintre Bianca Drăgușanu și sora sa mai mică este izbitoare, cu atât mai mult cu cât și aceasta s-a vopsit blondă, și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și acordă o atenție deosebită siluetei sale.

Bianca Dragusanu si sora sa, Oana

Pentru că nu-și dorește să fie o persoană mondenă, Oana Drăgușanu a preferat să locuiască cu familia sa în Hunedoara, acolo unde se ocupă de administrarea unui magazin cu haine create întocmai de sora sa, Bianca Drăgușanu. Cele două sunt foarte apropiate, se ajută și se sprijină la nevoie, și au dezvoltat o legătură strânsă în special după divorțul părinților.

Citește și – Lili Sandu, pregătită de nuntă: „Suntem deja de 3 ani împreună”

Citește și – Mesajul emoționant al lui Cabral pentru bunica sa

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter