Cine este și cum arată noua iubită a lui Kamara

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 iulie 2018, 12:46
Kamara a trecut peste mariajul cu soția lui, Oana, dar și peste amantlâcul cu Mădălina, tânăra din Brașov cu care s-a iubit o perioadă scurtă, iar acum, nu numai că este disponibil sentimental, dar deja și-a refăcut viața amoroasă.

Kamara și-a prezentat în fața întregii țări noua iubită. Cei doi au apărut în platoul emisiunii Wowbizz de la Kanal D și au făcut dezvăluiri despre relația lor: “Sunt bine, sanatos, am muzica de facut, am un copil de crescut. Viata noastra este foarte scurta, daca imi era frica sa iubesc din nou m-as fi ascuns intr-o padure. Viata e scurta, m-am accidentat la cap acum o luna si jumatate, voi nu stiti. Astea sunt atentionari ca viata e foarte scurta si trebuie sa profitam de ea” – a transmis Kamara.

Noua iubită a lui Kamara este nimeni alta decât Roberta, care în urmă cu două luni era concurentă la emisiunea „Te vreau lânga mine”, acolo unde incerca sa isi gaseasca jumatatea. Tânăra domnișoară a povestit că s-au cucerit reciproc, dar primul pas l-a făcut artistul care a invitat-o la dans.

Kamara si Roberta noua iubita

“Acum vreo 6-7 luni de zile ne-am cunoscut, ne-am vazut prima data. Ne-am zambit, dar nu s-a intamplat nimic. Am purtat o discutie si am facut un schimb de numere.   In dimineata respectiva i-am plimbat si catelul, ne-am cunoscut dupa ora 3 dimineata. Am insotit-o acasa, sa nu pateasca ceva. Mi-a zis sa o astept, sa scoata catelusa, iar apoi am lasat-o acasa si am plecat. Nu am incercat niciunul mai mult, probabil eram inca zapacit. De doua saptamani am reluat legatura si m-am bucurat. Ea mi-a ramas in minte si cand intalnesc persoane deosebite, raman speciale. M-am bucurat foarte tare ca am revazut-o accidental si nimic nu e intamplator. Apoi ne-am mai vazut si a doua oara intamplator si abia a treia oara cand ne-am intalnit, tot intamplator, am inceput sa vorbim. Am zis ca e un semn.”, a declarat Kamara.

Citește și – De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

Citește și – Andreea Bălan, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter