Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express

De Unica.ro, pe
Unul dintre cele mai amuzante cupluri din sezonul al doilea al show-ului Asia Express este format din CRBL și Oase. Și, deși toți fanii emisiunii au aflat că pe cei doi îi leagă o strânsă prietenie, puțini sunt cei care știu cine este Oase sau care este numele său real.

Cine este Oase de la Asia Express

Despre Oase, coechipierul lui CRBL de la Asia Express, nu se știu prea multe. În emisiune nu a fost dezvăluit numele său real, și tot ce s-a aflat despre el a fost că e prieten cu CRBL, la rândul său fan kendama, și că a fost extrem de entuziasmat să participe la acest show.

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express

Însă Oase este mai mult decât un simplu iubitor de kendama – Ionuț Dongo, pe numele său real, e unul dintre promotorii acestui joc în România și a participat chiar și la Campionatul Mondial de kendama din Japonia. Mai mult decât atât, se pare că el a pus și bazele unei tabere de acest tip la noi în țară.

În plus, Ionuț – Oase – a fost și el dansator în urmă cu mai mulți ani, și de acolo a pornit prietenia sa cu CRBL. Mai mult decât atât, Oase ar fi fost și regizor pentru unul dintre clipurile lui CRBL, la piesa “Usor usor”, lansată alături de Adda și raku.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter