Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 septembrie 2019, 11:46
Cătălin Cazacu și-a câștigat faima de mare cuceritor după ce a fost surprins de mai multe ori în ipostaze tandre cu diferite femei. Un veritabil Don Juan al zileleor noastre, prezentatorul Kanal D se pare că nu se poate decide cine să-i rămână aproape.

Cătălin Cazacu, în vârstă de 35 de ani, a fost cuplat cu Ilinca Obădescu, aceasta fiind o relație asumată de prezentator, dar care, însă, nu a durat prea mult. Ulterior, s-a vehiculat că a avut o aventură cu Ramona Olaru, sexy-asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și cu Margherita de la Clejani, cei doi fiind surprinși în club în ipostaze destul de incitante. Dar toate s-au dovedit a fi doar zvonuri pentru că prezentatorul se pare că are o relație cu Roxana Butnaru, ”sora” lui Codin Maticiuc, o brunetă focoasă, de profesie designer, relateaza cancan.ro.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar ultima dată, în urmă cu câteva zile, au fost văzuți într-un mall din Capitală, în timp ce făceau cumpărături pentru casă și se sfătuiau întocmai ca un cuplu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter