Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, despărțiți din nou?

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (32 de ani) și Cătălin Cazacu (38 de ani) sunt prieteni încă din 2018, însă abia în toamna anului 2021 au devenit un cuplu. Motociclistul și prezentatoarea TV au fost împreună în Grecia, de unde Ramona s-a întors singură în București.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, despărțiți din nou?

Cătălin a împlinit azi 38 de ani, însă Ramona nu i-a fost alături. În plus, în mediul online, modelul a publicat mesajul: „Când ești prost nu știi că ești prost! La fel și când ești mort… E mai greu pentru ceilalți…”. Cătălin se află în continuare în Grecia.

Perechea a mai luat o pauză și în martie 2022, deși cu doar o lună înainte declarau să își doresc să devină părinți.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor în februarie 2022, la Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, prezentatoarea a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter