Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au rupt logodna? Ce a postat asistenta TV în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 14:41

Ramona Olaru (33 de ani) și Cătălin Cazacu (38 de ani) au stârnit speculații cum că și-ar fi rupt logodna de doar câteva zile. Ramona și Cătălin s-au logodit luna aceasta, în Grecia, în vacanță pe Insula Syros. „Ok! Am spus DA! ❤️”, a scris prezentatoarea TV în dreptul primelor imagini cu inelul.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au rupt logodna? Ce a postat asistenta TV în mediul online

Recent, însă, atât Ramona, cât și Cătălin au șters din mediul online toate imaginile împreună. Mai mult decât atât, pe Tik Tok, Ramona a postat un videoclip în care face playback pe versurile: „Rămânem prieteni, doar că astea sunt povești, ai pierdut demult ce căutai și nu găsești. Mai stai puțin, te rog, eu știu că te grăbești, dar ce mai contează o zi la cât de mult o să-mi lipsești”.

@ramonao

🤭🥺

♬ sunet original - eagle.in.the.sky2

Tot recent, Ramona a mai publicat în mediul online mesajele: „Pentru o viață sănătoasă, feriți-vă de prăjeli și vrăjeli”, „Nu confunda personalitatea mea cu atitudinea mea. Personalitatea mea reprezintă cine sunt, atitudinea mea depinde de cine ești tu. Nu confunda asta!”.

Cu toate acestea, în această dimineață la „Neața cu Răzvan și Dani”, Ramona și-a purtat inelul de logodnă și a și glumit pe seama nașilor pe care-i va avea. „Răzvane, voiam să-ți zic că probabilitatea este foarte mare să fii naș. Dar dacă nu vrei tu, lasă, că mai de grabă doamna Elena s-a pronunțat și ea va fi nașa. Doamna Elena, trebuia să spun pe post, ca să fiu sigură (râde)”, a declarat asistenta TV.

Inelul de logodnă al Ramonei, din aur alb, cu rubin african și diamante, l-a costat pe motociclist 2.000 de euro. Ramona pusese ochii pe inel încă din mai 2022. Aflată la un eveniment monden, Ramona a declarat la Antena Stars: „I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Facem pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”, a precizat Cătălin Cazacu, tot la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani. „Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București”

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

Citește și: De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

În februarie 2022, Ramona și Cătălin declarau că își doresc să devină părinți. „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor în februarie 2022, la Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, mai declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au rupt logodna? Ce a postat asistenta TV în mediul online
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Ramona-Olaru-primul-sot-Bogdan-Olaru-1024x727.jpg

După divorț, prezentatoarea a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter